Nieuws

AH Parel van Drenthe

lint bij schaapskooiZaterdag 8 oktober a.s. start 's morgens om 9.00 uur op Vakantiepark Mooi Oavelt in Havelte "De 18 de AH Parel van Drenthe MTB toertocht".

 

In 2015 deden ruim 600 deelnemers mee en zij waren zeer enthousiast over de route. Ook dit jaar is met medewerking van Defensie, Staatsbosbeheer, gemeente Westerveld en Natuurmonumenten, een toertocht uitgezet in de schitterende omgeving van Havelte.

 

Er is gekozen voor de afstanden van plusminus 25 of 45 kilometer. De eerste lus wordt uitgelegd in het gebied Havelte Oost en daarbij komt u langs de uitgestrekte heidevelden, genieput, schaapskooi, de grafheuvels en de historische gronden van het Holtingerzand.

Na de pauzeplaats nabij de Schaapskooi gaan de liefhebbers voor de lange ronde naar Havelte West.

 

verzorging

Er kan vanaf 9.00 tot 10.30 uur gestart worden in de kantine van Vakantiepark Mooi Oavelt aan de Nieuwe Ruiterweg  5 in Havelte (rotonde). De bezoekers worden via borden en parkeerwachters naar de parkeerplaatsen geleid die nabij de Schaapskooi liggen.

Deelname € 5,00 en voor NFTU leden € 4,00. Jongeren tot 16 jaar onder begeleiding gratis. Onderweg wordt u prima verzorgd door Abe Brouwer uit Havelte met o.a. een heerlijk stukjes fruit, verschillende drankjes en een krentenbol. Natuurlijk is de EHBO Havelte met 4 mensen aanwezig voor noodgevallen en er is technische fietshulp.in bos

Sponsoren

sponsoren-feb2019

Kalender

 

  • zo 24 mei - sluitingsdag webshop voor...

Facebook Stream

Wielerbonden

knwu ntfu