Nieuws

25 mei zomeravondcompetitie

25-05 wZomeravondcompetitie MTB Havelte voorziet in behoefte.

 

Afgelopen woensdag organiseerde mountainbikevereniging Havelte de eerste van een serie van 4 wedstrijden op de Havelterberg. Deze 4 wedstrijden vormen samen de zomeravondcompetitie, een nieuw initiatief, wat zeker aanslaat gezien de deelnemersaantallen. In totaal stonden er 124 renners en rensters aan de start uit heel noord en oost Nederland, waaronder een aantal landelijke toppers zoals de winnaar bij de licentiehouders Hielke Heijs uit Meppel. Deze jonge renner heeft ook bij de afgelopen landelijke wedstrijden altijd op het podium gestaan. Bij de recreanten ging de winst naar Jorg Prins uit Havelte, bij de nieuwelingen/junioren won Ramon Eikelboom uit Scheerwolde afgetekend en bij de dames Marianne Vlasveld uit Rotsterhaule, vlak voor de jonge Daphne de Vries uit Wolvega.

Ook bij de jeugd streden 49 jeugdigen om de prijzen en wisten het ruim aanwezige publiek te boeien. De complete uitslagen vind je onderaan dit artikel.

 

De organisatie ziet terug op een zeer geslaagd evenement. Mede door de hulp van de vrijwilligers en de renners die na afloop spontaan hielpen met opruimen, was de voormalige Amerikaanse een uurtje na de laatste finish weer volledig opgeruimd.

Volgende wedstrijd is op 15 juni, wederom op de voormalige Amerikaanse basis. Dit is tevens het clubkampioenschap van MTB Havelte voor de senioren. De huldiging van deze kampioenschappen zal plaatsvinden tijdens de 3e wedstrijd, welke staat gepland op 6 juli. De finale van de competitie is op 24 augustus.

Inschrijven is nog mogelijk via mail naar wbosscha@ziggo.nl of ter plaatse. Als je de afgelopen wedstrijd hebt meegedaan hoef je niet opnieuw aan te melden.

Klik hier voor de uitslagen:

25-05 w2

complete uitslagen in excel

 

PDF jeugd tm 10 jaar

PDF jeugd 11-12 jaar

PDF jeugd 13-14 jaar

PDF Dames

PDF Nieuwelingen / Junioren

PDF recreanten

PDF licentiehouders

Sponsoren

sponsoren-feb2019

Kalender

 

  • zo 24 mei - sluitingsdag webshop voor...

Facebook Stream

Wielerbonden

knwu ntfu