Nieuws

RABO dikke banden wedstrijd

dikke banden startOp zaterdag 23 april 2016 worden er tijdens de Mountainbike Koningscup op de site van de Havelteberg voor de vijfde keer, de Rabobank Dikkebandenwedstrijden gehouden. Kinderen die fietsen leuk vinden kunnen heerlijk meedoen in een aantal korte wedstrijden. We proberen de jeugd te vermaken en kennis te laten maken met de fietssport. Deelname is gratis.

Je moet wel een fiets meebrengen die een banddikte heeft van minimaal 28 millimeter. Als je zelf geen fiets hebt dan hebben wij er een aantal te leen. Geef dit door bij je opgave.

De organisatie is in handen van de MTB Vereniging Havelte. Zij zorgen voor helmen en zetten het parcours uit.

dikke banden kleinDe wedstrijden beginnen om 14:00 uur en zijn voor de kinderen van alle basisscholen in de gehele regio.

Voor alle deelnemers is er leuke herinneringen en de winnaars krijgen een mooie plak. Dat hoort bij het fietsen. Na het fietsen is het heerlijk vertoeven op Havelterberg want je kunt kijken naar de Nationale toppers in mountainbiken. Opgeven kan via de mail: wbosscha@ziggo.nl Of op de dag zelf op de site. (voormalige Amerikaanse basis aan de Ruiterweg in Havelterberg)

Sponsoren

sponsoren-feb2019

Kalender

 

  • zo 24 mei - sluitingsdag webshop voor...

Facebook Stream

Wielerbonden

knwu ntfu