Nieuws

Jeugdtraining zaterdag start om 13:00

mtb teken groenZaterdag 17 oktober is de feestelijke opening van onze nieuwe MTB route Holtingerveld. In verband hiermee start de training van de jeugd deze dag om 13:00.

 

Wethouder van gemeente Westerveld, dhr. K. Smidt, geeft het startschot voor de route én de campagne. Naast deze opening worden vanaf 13.00 uur ook een aantal sportieve activiteiten rondom de schaapskooi georganiseerd door de mountainbikevereniging en door andere partijen uit het gebied. Iedereen is hiervoor welkom, toegang is gratis.

 

Vanaf oktober 2015 staat gemeente Westerveld e.o. in het teken van sport(beleving) en bewegen. Naast het project 'Sporen uit het Verleden' (gehouden van 1 t/m 5 mei 2015) is sport het speerpunt van de regiopromotiecampagne. Hiermee wil St. Toeristische Bureau Westerveld zich richten op de sportieve, culturele en avontuurlijke recreant.

'Uitgangspunt van Het grootste en groenste sportpark van Nederland is om (activiteiten op het gebied van) cultuur, natuur en sport met elkaar te verbinden en om op deze manier de regio als uniek sport-, beweeg-, én beleefgebied op de kaart te zetten. Dit is passend binnen de ambitie die de provincie heeft: het creëren van een dynamisch(er) imago van Drenthe. Er wordt ingezet op het ontwikkelen, bundelen en versterken van meerdaagse sportieve activiteiten en de promotie hiervan. Hiervoor wordt samenwerking gezocht met de toeristische sector, de sportsector en andere stakeholders in de regio en provincie. Ook Recreatieschap Drenthe, Provincie Drenthe en gemeente Westerveld participeren hierin. Het hoofddoel is om meer bezoekers naar de regio Zuidwest Drenthe te trekken.'

 

 

 

 

 

 

 

 

Sponsoren

sponsoren-feb2019

Kalender

 

  • zo 24 mei - sluitingsdag webshop voor...

Facebook Stream

Wielerbonden

knwu ntfu