Nieuws

5 mei Bevrijdingsvuurestafette

5 mei fietsVanuit Het nationale park van Drenthe wordt tijdens het Bevrijdingsfestival Holtingerveld een Bevrijdingsvuur binnen gebracht door sportieve hardlopers. Het bevrijdingsvuur wordt vanuit Wageningen in estafettevorm opgehaald en zal een uniek onderdeel zijn van het festival. Hierbij zijn wij op zoek naar zoveel mogelijk lopers die de laatste 2/3 km mee willen lopen om de hardlopers te ontvangen. Als mountainbikers doen wij dat natuurlijk op de fiets!

De lopers die het vuur vanuit Wageningen ophalen zullen de laatste 2km met ontvangst lopen, hier is het de bedoeling dat de ontvangst op het Piet Soerplein zal zijn.

De lopers komen vanuit het Knooppunt naar het Piet Soerplein, waar de ontvangst zal aansluiten bij de lopers en gezamenlijk naar het Holtingerveld zullen gaan.

Wil je de laatste 2 kilometer meefietsen? Verzamelen van de ontvangstgroep op het Piet Soerplein zal om 12:00u zijn, rond 12:15 gaat deze groep, met de lopers, naar het Holtingerveld. Kinderen kunnen zich opgeven bij Ruud, stuur een email

Sponsoren

sponsoren-feb2019

Kalender

 

  • zo 24 mei - sluitingsdag webshop voor...

Facebook Stream

Wielerbonden

knwu ntfu