Nieuws

No 1. januari 2015 Bestuursbericht.

bestuurBeste leden, op donderdag 15 januari heeft het bestuur vergaderd. De bijeenkomst was bij Ruud in Havelte. We hebben elkaar eerst maar het beste toegewenst en vooral een goede gezondheid. De volgende punten zijn besproken:

  • Het ledenaantal is per 1 januari: 505. We hebben 43 afmeldingen maar ook 21 aanmeldingen per 1 Januari 2015. Deze fietsers heten we van harte welkom en wensen we een fijn fietsjaar toe. Dus voor het eerst blijven we boven de 500 leden. Top!
  • De Jaarstukken 2014 worden opgesteld. Sarris was verhinderd maar hij heeft zijn input geleverd. 2014 Is financieel een prima jaar geweest met veel activiteiten.
  • Wintercompetitie 2015 is goed van start gegaan met ruim 170 fietsers en een mooie tocht. Zondag 25 januari staan wij klaar om de fietsers welkom te heten in en op de Havelterberg. Start 10.00 uur de Jeugd en uiterlijk 12.00 uur de volwassen.
  • De MTB route op Havelte Oost ligt er in. Maximaal 27 kilometer MTB route waarvan een extra lus van 9 kilometer richting Uffelte. De meeste palen zijn geplaatst en de opkomst van vrijwilligers was zeer goed. De opening wordt naar de derde zaterdag in februari (21 februari) verschoven. Dit omdat een gedeelte van de route nog onder water staat en er nog bruggen geplaatst moeten worden. Dus nog even geduld. Maar houd de site in de gaten voor wat betreft de opening.
  • De Voorjaarsledenvergadering is van woensdag 18 maart 2015 een weekje verschoven naar woensdag 25 maart. Reden: verkiezingen van provinciale staten en waterschappen. Omdat de opkomst de vorige vergadering slecht was gaan we nu uitpakken met een "spreker" na de pauze en afscheid van een fietsende agrariër; hetgeen betekent een lekker kaasbuffet. Ook gaan we naar aanleiding van de ledeninventarisatie kledingpakketten verloten. Alleen de mensen die de ledeninventarisatie hebben ingevuld en op de ledenvergadering aanwezig zijn, komen hiervoor in aanmerking!! Dus als u deze nog niet heeft ingevuld... ga dan even naar www.mtbhavelte.nl >clubinfo>vrijwilligers.
  • Bij onze kerstwensen had Herbert een mooi filmpje en een enquête gemaakt. Vijftig mensen hebben deze tot nu toe ingevuld. Hier zijn wij heel erg blij mee! De respons biedt ons de mogelijkheid een aantal mensen voor taken te benaderen om zo de organisatielasten beter te kunnen verdelen. Het bestuur gaat er mee aan de slag. U leest hier binnenkort meer over.
  • Activiteiten. Naast de wintercompetitie staan op het programma een trainingsweekend 14 en 15 februari, opening route op zaterdag 21 februari, de kledingbeurs begin maart en nog een heuse toertocht op zondag 15 maart (Supertrack MTB toertocht). Dus weer het nodige te doen.
  • Volgende bestuursvergadering donderdag 19 februari 2015. Heb je bespreekpunten of ideeën, laat het ons weten.

Sponsoren

sponsoren-feb2019

Kalender

 

  • zo 24 mei - sluitingsdag webshop voor...

Facebook Stream

Wielerbonden

knwu ntfu