Nieuws

uitslagen wintercompetitie 11-1-2015

stattOp zondag 11 januari was de eerste wedstrijd van de wintercompetitie Steenwijk /Havelte. De vrijwilligers van de Stichting Steenwijk2000 had een pittige ronde uitgezet op de Woldberg. Ruim 150 deelnemers, waaronder 64 jeugdigen, gingen de strijd met elkaar aan. Door de grote deelname en omdat er voor het eerst werd gereden met transponders voor de tijdwaarneming, waren er wel de nodige opstoppingen bij de inschrijving, waardoor de wedstrijden allen later startten dan gepland. Bekeken wordt of we voor de volgende wedstrijden het tijdschema moeten aanpassen. Houd hiervoor de websites in de gaten. Verder zijn de wedstrijden zonder noemenswaardige problemen verlopen. Van de deelnemers hoorden we dan ook voornamelijk positieve geluiden. Wel maakte de harde wind vooral de startronde erg zwaar.

De volgende wedstrijd is op zondag 25 januari op de site van de voormalige Amerikaanse basis in Havelterberg en zal worden georganiseerd door Mountainbikevereniging Havelte.

De uitslagen van de wintercompetitie kun je vinden op mylaps

Klik hier voor het klassement

Klik hier voor de foto's. Heb je nog mooie foto's om aan dit album toe te voegen? Mail ze dan naar mtbhwebtext@gmail.com

Sponsoren

sponsoren-feb2019

Kalender

 

  • zo 24 mei - sluitingsdag webshop voor...

Facebook Stream

Wielerbonden

knwu ntfu