Nieuws

MTB-streetrace 4 september in Havelte

streetrace
Woensdagavond 4 september begint het Havelter Volksfeest dit jaar heel sportief. In het kader van alles anders in het dorp gaan de mountainbikers, die normaal in de bos fietsen, streetracen in het dorp. Het feestterrein, de tent, het schoolplein, het Piet Soerplein en een rondje langs het zwembad.

De MTB Vereniging viert haar derde lustrum en organiseert om die reden dit jaar diverse extra activiteiten. De route wordt afgezet zodat de MTB-ers 's avonds hun hart kunnen ophalen. Univé Zuid West Drenthe als hoofdsponsor en de Volksfeestcommissie maken dit mede mogelijk.

De start zal op het feestterrein zijn alwaar ook de inschrijving plaatsvindt. Om 18.15 uur wordt gestart met de jeugdklassen (30 min. + rondje). Om 19.00 uur is het de beurt aan de recreanten en om 20.00 uur starten alle wedstrijdrijders. Er is een limiet gesteld aan de deelname, dus geef u op tijd op: streetracehavelte@gmail.com.

Uiteraard zijn er tientallen vrijwilligers nodig om dit gebeuren in goede banen te leiden. EHBO is aanwezig en we rekenen op de steun van de Haveltenaren. Het parcours wordt afgezet en de buurtbewoners zullen vooraf worden ingelicht. We hopen dat de weergoden ons goed gezind zijn, zodat veel toeschouwers kunnen genieten van de versierde straten en de racende mountainbikers.

De kosten voor deelname zijn laag. Jeugd gratis en de overige deelnemers € 5,00. (plus 5 Euro borg stuurbord). Uiteraard zijn er mooie prijzen te winnen.

Download de gewijzigde Flyer in Word of PDF

Sponsoren

sponsoren-feb2019

Kalender

 

 

  • di 15 september - sluitingsdag

Facebook Stream

Wielerbonden

knwu ntfu