Nieuws

Verslag Clubkampioenschappen senioren 2013

club kampioenschap mtb havelte 088
Woensdag 19 juni hebben ruim 50 leden meegedaan met onze jaarlijkse clubkampioenschappen voor senioren. Er werd in vier categorien gestart. Opvallend was bv. de deelname van Martijn Pouwels van Martijns Race- en MTB shop. Leuk als sponsoren meefietsen. Petje af.

Peter Beijne had samen met zijn vrouw Genet, Jan Hendriks, Machiel en Laurens van Brussel de route uitgezet. Een mooi klein rondje met veel technische en ook zware stukken. Iedereen ging gelijk van start en er ontstond al snel een mooie kopgroep van uiteindelijk 6 rijders. Domper op het geheel was de zware val van titelkandidaat en 2012 kampioen Christiaan Last in de 2e helft van de wedstrijd. Na eerste verzorging door de EHBO is Christiaan per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Na een nacht met onderzoeken in het ziekenhuis mocht hij vandaag met flink wat kneuzingen gelukkig weer naar huis.

Er was natuurlijk ook nog een wedstrijd, een wedstrijd die na zo'n val toch een wat ander aanzien krijgt. Bij de dames was KOGA-rijdster Karin Brouwer de beste en zij werd in navolging van Marianne Vlasveld clubkampioen 2013.
De rapste van het hele stel en clubkampioen 2013 was nieuweling en lid van de Nationale selectie Marvin Bovendorp. Een topper in spé. Bij de senioren licentiehouders was Giant-Kleiberg rijder Yannick Runhart en bij de Fun klasse Stephan Prins de winnaar.

Clubkampioenschap2013-Uitslag.pdf

Foto's

Sponsoren

sponsoren-feb2019

Kalender

 

  • zo 24 mei - sluitingsdag webshop voor...

Facebook Stream

Wielerbonden

knwu ntfu