Nieuws

Pareltjes van Drenthe in 6 uurs marathon Baggelhuizen

6uursM_Team
Zaterdag 8 sept. j.l. werd om 13.00 uur in Assen wederom het startschot gegeven voor de inmiddels vermaarde MTB-Marathon: resp. 6 of 24 uur in teamverband of alleen(!) bikkelen op de mountainbike. Ook enkele jeugdleden van de vereniging zijn onder de naam 'Pareltjes van Drenthe' de sportieve uitdaging aangegaan in de klasse: '6 uur fun/gemengd' ( d.w.z.: gemengd dames en heren team) en niet zonder succes....

6uursM_LeMansstart
Na een prachtige start op het strand van Baggelhuizen in Le Mans-style was het Hielke Heijs die namens het team de spits afbeet; om binnen 20 min. – parcours van 7,5 km- de bidon met registratie-chip over te geven aan 2e rijder Ramon. Zo werd ronde na ronde stevig aangepoot door ook Anne, Mathilde en Erik.

6uursM_Wissel
De bidon met chip werd na elke ronde steeds vlotjes rijdend aan de klaarstaande volgende rijder of rijdster afgegeven en steevast stond een van de andere teamleden met wat drinken klaar om degene die net gereden had op te vangen; super team work! Laat in de middag was de concurrentie op één ander team na, al op minimaal 4 min. achterstand gezet; alle Pareltjes reden nog eenmaal alles uit de kast voor de eindoverwinning maar uiteindelijk hadden ze daar net een minuutje te kort voor. De 2e plaats was echter meer dan waarop een ieder gerekend had, dikverdiend en een fantastische prestatie van het team met waarschijnlijk de jongste gemiddelde leeftijd.

Met recht: De Pareltjes van Drenthe!

Meer foto's zijn te zien op de fotopagina van Klaas-Jan Heijs en het album van MTB-Havelte

Sponsoren

sponsoren-feb2019

Kalender

 

  • zo 24 mei - sluitingsdag webshop voor...

Facebook Stream

Wielerbonden

knwu ntfu