Nieuws

Jurjan 1e, Brian 2e, Iris 3e in eindklassement ICW Noord

Brian_de_VriesBij de ICW Noord wintercompetitie wedstrijden zijn goede resultaten behaald door jeugdige rijders van onze vereniging. De competitie telde uiteindelijk 5 wedstrijden. In de jongste klasse (Jeugd 1), wist Brian de Vries in het eindklassement een keurige 2de plek te halen. In de 4 wedstrijden waaraan Brian meedeed wist hij 1 overwinning en 3 2de plaatsen bij elkaar te fietsen. Ruim voldoende voor een verdiende 2de plek in het eindklassement.

In deze categorie hebben verder Mathijs Mulder en Philip Haverman enkele wedstrijden meegedaan. Voor Mathijs leverde dit een 6de plek in het eindklassement op, Philip eindigde uiteindelijk op plek 10.

In de klasse Jeugd 2 was Iris Ton alle wedstrijden van de partij en dat ging lang niet verkeerd: een 6de plek en vier keer keurig 3de. Uiteindelijk leverde dit Iris een dik verdiende 3de plek (en 2de meisje) in het eindklassement op.

In de klasse Jeugd 3 had Jurjan Gritter de buit al na 4 westrijden binnen!. 3x werd er een overwinning gehaald, 1x eindigde hij op plek 2. Zondag zat het niet helemaal mee. Met een ruime voorsprong in de tweede ronde, kwam hij als eerste door over start en finish. Bij het ingaan van de derde ronde kwam hij ten val en brak zijn derailleur af. Zo snel hij kon is hij teruggelopen en kreeg hij een fiets van iemand anders aangerijkt, waar hij een ronde op heeft gefietst. Bij de volgende doorkomst heeft hij zijn eigen fiets weer gepakt die daar weer klaar stond. Toen heeft hij de achtervolging ingezet naar de kopgroep, om dan toch nog op de 5de plaats te eindigen. Alles bij elkaar meer dan voldoende om als WINNAAR op het hoogste podium plaats te nemen in het eindklassement.

Dame en heren: keurig gereden, laat de LJC wedstrijden maar komen...

 

Sponsoren

sponsoren-feb2019

Kalender

 

  • zo 24 mei - sluitingsdag webshop voor...

Facebook Stream

Wielerbonden

knwu ntfu