Nieuws

Gevulde koekentocht bakkerij Strampel groot succes!

gevulde koekentocht 19-01-20 9

Gevulde koekentocht groot succes!


Zondagochtend 19 februari verzamelden bijna 100 leden van de MTB vereniging Havelte zich op het Piet Soerplein om deel te nemen aan de gevulde koekentocht.
In het verleden werd deze toertocht gehouden in Dwingeloo met medewerking van Vos Banket. Nu met de komst van Bakkerij Strampel in Havelte werd de tocht weer nieuw leven ingeblazen.


De doelstelling om -in clubverband- jong en oud, sportief en recreatief met elkaar te verbinden werd volledig gehaald. Tijdens het fietsen en ook in de pauze ging het gesprek veelal over fietservaringen en werden nieuwe contacten gelegd en oude banden aangehaald.


Om half 10 vertrok een lange stoet van MTB'ers voor de gezamenlijke recreatieve rit. In het bos aangekomen bleek het al snel ondoenlijk om de meute bij elkaar te houden en werd het een gezellige chaos. Maar op het afgesproken rustpunt hergroepeerde de groep zich en reed in een kalm tempo richting het Piet Soerplein. Hier had intussen bakker Strampel warme gevulde koeken, koffie, thee en fris klaargezet.


Na de pauze werd de groep in drieën gesplitst en onder begeleiding van de trainers konden de sportieve, recreatieve en jongste fietsers zich nog een keertje in het zweet rijden.


Al met al was het een mooie en geslaagde morgen die volgend jaar, m.m.v. Bakkerij Strampel, zeker weer herhaald gaat worden!

Sponsoren

sponsoren-feb2019

Kalender

 

 

  • di 15 september - sluitingsdag

Facebook Stream

Wielerbonden

knwu ntfu