Nieuws

Het zomerseizoen is weer begonnen :-)

JHU 4695EINDELIJK!!!!!

Na een koude lange winter meld de zomer zich weer aan. Uiteraard laten de jeugdbikkels zich niet tegenhouden door wat kou en regen maar als het lente wordt zijn ze nog meer gemotiveerd.

 

Om het zomerseizoen in te luiden organiseren we zoals elk jaar de multitechniektraining op het grote grasveld bij de toegangspoort.

Onder leiding van Jeroen Hultink hebben we 's morgens de aanhanger volgeladen met pallets, schansen, balken en een nieuwe wip wap.

Ver voordat de jeugd arriveerde hebben we een uitdagend parcours met allerlei techniekoefeningen waarop de jeugd hun technische skills kon tonen uitgezet.

Een bochtenparcours, een rembaan, diverse palletoefeningen, een oude afgedankte ladder, springschansen en een wip wap lagen ruimschoots op tijd klaar. Vele handen maken licht werk.

 

De jeugd kwam mooi op tijd want stunten op hindernissen is nu eenmaal geweldig om te doen. De middag werd verdeeld in twee delen. De eerste helft was voor de jongsten van groep 1, 2 en 3 waarna groep 4 en de sportklasse aan de beurt waren.

Gretig werd er gebruikt gemaakt van de vele hindernissen, kleine onschuldige valpartijtjes horen daar uiteraard ook bij.

 

Als klap op de vuurpijl had Popke geregeld met zijn werkgever Lamb Weston dat er 30 kilo patat gesponsord was. Meesterpatatbakker Popke zorgde voor een mooie afsluiting van een geslaagde middag.

 

Namens Jeroen en Bernhard bedanken we alle helpende handjes en natuurlijk de jeugd voor een mooie techniekmiddag.

JHU 4668JHU 4679JHU 4684JHU 4688JHU 4695JHU 4710JHU 4723JHU 4726JHU 4731JHU 4758

Sponsoren

sponsoren-feb2019

Kalender

 

  • wo 13 november najaarsledenvergadering
  • zaterdag in november groot...

Facebook Stream

Wielerbonden

knwu ntfu