Nieuws

Wintercompetitie + clubkampioenschappen 15+

wintercomp 20181e wedstrijd wintercompetitie Havelte/Steenwijk.

 

Aanstaande zondag is het zover, de eerste wedstrijd in de wintercompetitie Havelte/Steenwijk Zoals gebruikelijk start de jeugd vanaf 10.00 uur en de deelnemers vanaf 15 jaar om 12.00 uur.

 

Clubkampioenschap:

Tijdens deze wedstrijd wordt tevens het clubkampioenschap MTB Havelte 15 jaar en ouder gehouden. Er zal een aparte uitslag "Havelte leden" in de diverse categorien worden gemaakt naast de totaaluitslag. Dit omdat er afgelopen jaar problemen waren om het kampioenschap in te plannen in de kalender. De prijsuitreiking zal dan na de wedstrijd van 17 februari plaatsvinden om een correcte uitslag te kunnen maken.

 

Om lange rijen bij de inschrijving te voorkomen, willen we jullie verzoeken om voor in te schrijven. We hoeven op de dag zelf dan niet alle gegevens in de computer te zetten. Inschrijven kan tot aanstaande vrijdag op wedstrijd@mtbhavelte.nl

Tevens aan iedereen die een huurtransponder nodig is, bijgaand formulier alvast in te vullen.

LET OP: DE MEESTE TRANSPONDERS DIENEN ELK JAAR TE WORDEN GEACTIVEERD BIJ MYLAPS. Zorg dat je transponder up to date is, om te voorkomen dat je niet in de uitslag wordt opgenomen.

Ik hoop jullie allen weer te zien.

Tot zondag,

 

Wolter Bosscha

Sponsoren

sponsoren-feb2019

Kalender

 

 

  • di 15 september - sluitingsdag

Facebook Stream

Wielerbonden

knwu ntfu