Nieuws

Geslaagd kamp Helmmoet

Helmmoet 1Kamp Helmmoet begon op vrijdag met het opzetten van de tenten, voor de meesten ging daar eerst een stukje harken aan vooraf gezien dennenappels onder je luchtbed toch niet heel fijn zijn. Toen alle tenten opgezet en volgestopt waren was het tijd voor de ouders om naar huis te gaan zodat er gefietst kon worden. Rond bedtijd hadden de kinderen nog genoeg energie voor een avond wandeling door het bos voordat ze naar bed gingen.

helmmoet 2Op zaterdagochtend begint de dag al vroeg, nog voor het ontbijt zijn de meeste kinderen al druk in de weer op de tankbaan en sommigen zitten zelfs al op de fiets. Na het ontbijt wordt er weer gefietst, met onderweg een stop in Havelte voor een ijsje. Lunch bestaat uit broodjes knakworst, ze vliegen er door heen als warme broodjes. 's Middags gaan de jongere groepen een parcours fietsen en spelletjes op de fiets doen. De oudere groepen krijgen les over het onderhouden van een mountainbike. Het avond eten bestaat uit pannenkoeken en een fruitsalade. Na het eten is het tijd voor levend stratego, veel kinderen kenden dit spel nog van vorig jaar. De kinderen die dit jaar voor het eerst mee waren pakten het spel ook snel op. Vervolgens nog een potje glow in the dark bowling en daarna direct door naar bed.hemmmoet 3

Zondagochtend bleef het een stuk langer stil, zelfs het lawaai van een langsrijdende cross motor kreeg de kinderen niet uit bed. Na het ontbijt was het weer tijd om te gaan fietsen, veel kinderen waren echter te moe om nog een rondje te fietsen en bleven in het kamp. Rond 11 uur kwamen de ouders om te helpen met de tenten weer opruimen en de kinderen weer naar huis te brengen.

De foto's vind je hier.

Sponsoren

sponsoren-feb2019

Kalender

 

  • zo 24 mei - sluitingsdag webshop voor...

Facebook Stream

Wielerbonden

knwu ntfu