Nieuws

Basislidmaatschap 2018

DSC01689

Beste leden,

Met ingang van 31 december 2017 worden de basislidmaatschappen KNWU weer beëindigd. Dit om te voorkomen dat er mensen zijn die over 2018 geen basislidmaatschap meer willen en dit nog niet hebben aangegeven, volgend jaar weer door de KNWU aan de vereniging worden doorbelast. We draaien dan als vereniging namelijk op voor de kosten.

De regelgeving voor verzekerd deelnemen aan wedstrijden zijn in de loop van het afgelopen jaar gewijzigd.

Voor het deelnemen aan club- en interclubwedstrijden (wintercompetitie, ICW en funklassewedstrijden) is een lidmaatschap NTFU gelijk gesteld aan het basislidmaatschap. Leden van Mountainbikevereniging Havelte van 15 jaar en ouder zijn automatisch lid van de NTFU en kunnen dus zonder een basislidmaatschap deelnemen aan deze wedstrijden.

Voor jeugdleden van mountainbike vereniging Havelte geld nog steeds de verplichting van een basislidmaatschap om te kunnen deelnemen aan wedstrijden, zij zijn namelijk nog geen NTFU lid. Mochten er hierover nog vragen zijn mag je me altijd mailen.

Degene die ook in 2018 weer een basislidmaatschap wil en dit nog niet heeft doorgegeven, kan dit weer aangeven middels een mailtje naar wbosscha@ziggo.nl.

Voor iedereen die voor 2018 een licentie hebben aangevraagd wordt het basislidmaatschap automatisch verlengd.

Ik wens jullie een voorspoedig en sportief 2018.

Wolter Bosscha

Sponsoren

sponsoren-feb2019

Kalender

 

  • zo 24 mei - sluitingsdag webshop voor...

Facebook Stream

Wielerbonden

knwu ntfu