Nieuws

AH Parel van drenthe MTB toertocht

parel 2017 kleinZaterdag 14 oktober a.s. start 's morgens om 9.00 uur op Vakantiepark Mooi Oavelt in Havelte "De 19 de AH ABE Parel van Drenthe MTB toertocht".

In 2016 deden ruim 550 deelnemers mee en het is de enige toertocht in Havelte.

De tocht gaat over de afstanden van 25 of 45 kilometer.

De eerste lus wordt uitgelegd in het gebied Havelte West en u komt langs de oude zandwegen van het dorp Darp, het waterwingebied van Vitens, de voormalige Amerikaanse site, de uitgestrekte heidevelden en de genieput, de grafheuvels en de historische gronden van het Holtingerzand. De pauzeplaats is nabij de Wachttoren van de site en daarna gaan de liefhebbers voor de lange ronde naar Havelte Oost.

 

Er kan vanaf 9.00 tot 10.30 uur gestart worden in de kantine van Vakantiepark Mooi Oavelt aan de Ruiterweg. De bezoekers worden via borden en parkeerwachters naar de parkeerplaatsen geleid die nabij de Schaapskooi ligt.

De deelname is € 5,00 en voor NFTU leden € 4,00. Jongeren tot 16 jaar onder begeleiding gratis. Onderweg wordt u prima verzorgd door AH ABE uit Havelte met o.a. een heerlijk stukjes fruit, verschillende drankjes en een krentenbol. Natuurlijk is de EHBO Havelte met 4 mensen aanwezig.

Sponsoren

sponsoren-feb2019

Kalender

 

 

  • di 15 september - sluitingsdag

Facebook Stream

Wielerbonden

knwu ntfu