Nieuws

30 aug Streetrace Havelte

1Op woensdag 30 augustus organiseren we, in samenwerking met de volksfeestcommissie, de 5e streetrace in de dorpskern van Havelte.

De wedstrijd is onderdeel van de streetrace competitie noord-oost Nederland

De streetrace is een spectaculaire mountainbikewedstrijd over en door kunstmatige hindernissen die speciaal voor deze wedstrijd gemaakt zijn. De streetrace speelt zich af in en om het centrum van Havelte. Hoewel mountainbikers normaal gesproken een voorkeur hebben voor zand (of modder), winnen ook de streetraces over de verharde weg aan populariteit.

2Ook dit jaar zullen diverse hindernissen in het parcours zijn opgenomen. Zo is het de bedoeling om o.a. wat hindernissen aan te brengen op feestterrein en het Piet Soerplein.

Inschrijven kan via:

http://www.inschrijven.nl of tot een half uur voor de start op het feestterrein.

De kosten voor deelname bedraagt voor volwassenen € 5,- en voor jeugd t/m 14 jaar € 3,- Dit jaar wordt er met Mylaps transponder gereden. Heb je zelf geen transponder dan kun je er één huren. Volwassenen betalen hiervoor € 5 en jeugd t/m 14 jaar €2,50.

Bij de eerste deelname dient een stuurbord aangeschaft te worden. De kosten voor dit stuurbord bedragen € 3,-. Het stuurbord dient gedurende de gehele competitie gebruikt te worden.

De startlijst zal op klassement worden opgemaakt.

 

Starttijden:

Tijd Categorie Wedstrijdduur
18:00 jeugd 8 t/m 10 en 11-12 jaar 20-30  minuten
18:45 funklasse + jeugd 13-14 jaar 45 minuten
19:45  Licentiehouders 18+, nieuwelingen/junioren en dames (15+) 45 minuten
± 19:00 Prijs uitreiking jeugd t/m 12 jaar  
± 20:45 Prijs uitreiking overige  

 

 

Sponsoren

sponsoren-feb2019

Kalender

 

  • zo 24 mei - sluitingsdag webshop voor...

Facebook Stream

Wielerbonden

knwu ntfu