Nieuws

Kamp Helmmoet 2017

tenten1Kamp Helmmoet begon op vrijdag met het opzetten van de tenten, op een enkeling die tentstokken of een tent vergeten was mee te nemen na, verliep het opzetten van het kamp vlekkeloos. Daarna was het tijd voor de ouders om huiswaarts te keren en voor de kinderen om patat te gaan eten. Ondertussen waren de kinderen al druk in de weer met het bouwen van schansen op over te fietsen. Kuil1Na een rondje fietsen gingen ze hier vol enthousiasme weer mee verder tot ze door de regen vroeg naar bed vertrokken.

 

Op zaterdagochtend hebben de kinderen zeer fanatiek mee gedaan aan een rugby clinic bij de rugby club in Havelte. De clinic begon met een aantal gooi en tackleoefeningen, het werd afgesloten met een partijtje rugbyen. Terug bij het kamp was het tijd voor lunch met broodjes knakworst. 's Middags was het weer tijd om te gaan fietsen. rugby1Na een dag sporten hadden de kinderen wel behoefte aan een stevige maaltijd en genoten dan ook volop van de macaroni die klaar gemaakt was. 's Avonds hebben de kinderen levend stratego gespeeld. Niet alle kinderen waren bekend met het spel waardoor ze het eerste spel even op gang moesten komen maar daarna werden ze met het potje fanatieker.

 

Zondagochtend was het natuurlijk weer tijd voor een rondje fietsen, ditmaal werd er een stuk van de rode en de blauwe route gefietst. sfeer 1Bij terugkomst was het tijd om op te ruimen. De schansen werden weer afgebroken, alle kuilen weer gedicht en de tenten leeg gehaald en afgebroken. Het weekend werd afgesloten met de lunch.

 

Er zijn dit weekend veel foto's gemaakt, je vindt ze hier.

totaal

Sponsoren

sponsoren-feb2019

Kalender

 

  • zo 24 mei - sluitingsdag webshop voor...

Facebook Stream

Wielerbonden

knwu ntfu