Nieuws

LJC Den Helder 3 juni

den helder 5Dit warme pinksterweekend stonden alleen Havelter mannen aan de start in Den Helder op een redelijk vlak parcours met veel wind.
Lars beet het spits af in categorie 4. Helaas verliep de start niet goed. Het lukte hem niet zich tijdens de race weer naar voren te rijden en eindigde hij voorbij de 20ste plaats.
den helder 2Daarna de beurt aan Xander en Bart. Ook Xander had geen goede start maar hij wist dit goed te compenseren tijdens de wedstrijd, en fietste naar een hele mooie 18e plaats. Wederom was er in deze wedstrijd een spannende eindsprint om de 1ste plek tussen Menno Huizing (Westland) en Bart die dit keer in het voordeel van Bart eindigde!den helder 3
In Categorie 7 startten Justin en Ruben. Justin had naar eigen zeggen een waardeloze start en zakte door een fout naar de 26e plek. Maar hij liet zijn kop niet hangen en haalde op de eindstreep nog de 20e plek (0,01 sec verschil met 19..!). Ruben was tevreden met zijn wedstrijd; had een redelijke start bleef mooi op positie en reed naar de 12e plek!
Mooie prestaties jongens.den helder 1

Sponsoren

sponsoren-feb2019

Kalender

 

  • zo 24 mei - sluitingsdag webshop voor...

Facebook Stream

Wielerbonden

knwu ntfu