Nieuws

14 juni zomeravondcompetitie

zomeravond 2Woensdag 14 juni is het alweer zover, de tweede wedstrijd in de zomeravondcompetitie Havelte. Vanaf 18.00 uur is er de start voor de jeugdcategorieën, terwijl de deelnemers vanaf 15 jaar starten om 19.30 uur.

Tevens zal tijdens de wedstrijd ook het clubkampioenschap voor senioren worden gehouden. Hiervoor komen alleen leden van Mountainbikevereniging Havelte in aanmerking. Ook hier zijn prijzen in 4 categorieën, te weten licentie heren, recreanten heren, nieuweling/junioren en dames 15+ De huldiging van dit kampioenschap zal gedaan worden tijdens de 3e wedstrijd van de competitie op 5 juli, dit om de jury de gelegenheid te geven een betrouwbare uitslag op te maken.

Inschrijving is mogelijk op locatie tot een half uur voor de start, echter willen we jullie verzoeken voor in te schrijven. Dit om alvast de gegevens in te vullen in het tijdwaarnemingssysteem, dit voorkomt wachtrijen. Als je de eerste wedstrijd hebt meegedaan, dan hoef je je niet meer aan te melden, je staat dan al in het systeem.

Bij aanmelding graag vermelden:

Naam

Woonplaats

transpondernummer (indien in bezit, anders huur)

stuurbordnummer (vanuit wintercompetitie)

We zouden het erg op prijs stellen als na afloop, net als de vorige keer, een aantal van jullie weer zouden willen helpen om de pennen en lint te verzamelen. Zijn wij ook voor het donker thuis

Locatie:

Voormalige Amerikaanse basis

Ruiterweg

Havelterberg

Sponsoren

sponsoren-feb2019

Kalender

 

  • zo 24 mei - sluitingsdag webshop voor...

Facebook Stream

Wielerbonden

knwu ntfu